2023 Ιανουάριος: Βιβλία χρονιάς 2022-2023 του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων Ελλάδος (ΕΠΟΚ) για τα βιβλία “Ποίησης Εραστές” και “Αντίο κύριε Εισαγγελέα” της Λίτσας Καποπούλου.

2022 Μάρτιος: Βιβλία χρονιάς 2020-2021 του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων Ελλάδος (ΕΠΟΚ) για το βιβλίο “Η Καλή Νεράιδα της Σωτηρίας” της Λίτσας Καποπούλου.

2021 Μάρτιος: Βιβλία χρονιάς 2020 του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων Ελλάδος (ΕΠΟΚ) για το βιβλίο “ΟνειΡεύματα” του Βασίλη Παπακώστα και της Λίτσας Καποπούλου.

2021 Φεβρουάριος: Βιβλία χρονιάς 2020 του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων Ελλάδος (ΕΠΟΚ) για το βιβλίο “Το μαντήλι της Θέμιδος” της Λίτσας Καποπούλου.

2021 Φεβρουάριος: Βιβλία χρονιάς 2019-2020 του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων Ελλάδος (ΕΠΟΚ) για το βιβλίο “Κοντά στον Ήλιο” της Λίτσας Καποπούλου.

2020 Δεκέμβριος: Β’ Βραβείο από τον Ελληνικό Πολιτιστικό Όμιλο Κυπρίων ( ΕΠΟΚ ) στη Λίτσα Καποπούλου  για το χριστουγεννιάτικο διήγημά της «Ένα Χριστουγεννιάτικο Δώρο», που περιλαμβάνεται στο βιβλίο, που συνέγραψε η ίδια με τον Βασίλη Παπακώστα και έχει τίτλο «ΟνειΡεύματα», εκδόσεις ‘Ελκυστής’.

2020 Ιούνιος: Αριστείο από τον Σύλλογο Λόγου Μουσικής Τέχνης «Λίνος»  στο παραμύθι της Λίτσας Καποπούλου «Κοντά στον Ήλιο», εκδόσεις ’Πνοή’. Το παραμύθι περιλαμβάνει σε qr code το τραγούδι ‘Φεγγαροαστρούλης’ σε μουσική ερμηνεία Βασίλη Παπακώστα και στίχους Λίτσας Καποπούλου. Η εικονογράφηση έγινε από την Άννα Τσιλιγκίρογλου – Φαχαντίδου.

2019 Ιούνιος: Έπαινος από τον Σύλλογο Λόγου Μουσικής Τέχνης «Λίνος» στη Λίτσα Καποπούλου για την προσφορά της στην Τέχνη και τον Πολιτισμό της χώρας μας.

2018 Δεκέμβριος: Έπαινος από τον Σύλλογο Λόγου Μουσικής Τέχνης «Λίνος» στη Λίτσα Καποπούλου για τη συμβολή της στην Πνευματική και Καλλιτεχνική ανύψωση του τόπου μας.

2018 Μάρτιος: Βραβείο από την «Ένωση Μακεδόνων και Θρακών Δυτικής Αττικής» στη Λίτσα Καποπούλου για το βιβλίο της «Σενάρια στο θέατρο της ζωής», εκδόσεις ‘Ανάτυπο’ και Συγχαρητήρια στη Λίτσα Καποπούλου και στον Βασίλη Παπακώστα για τους στίχους και τη σύνθεση, ενορχήσρωση και εκτέλεση αντίστοιχα των τραγουδιών του βιβλίου.

2018 Μάρτιος: Βραβείο ‘Τιμής Ένεκεν’ από την Ένωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος (Ε.Λ.Β.Ε.) στη Λίτσα Καποπούλου για την προσφορά της στη Λογοτεχνία.

2017  Οκτώβριος: Τιμητικός Έπαινος από το «Ράφι της Αγάπης» στη Λίτσα Καποπούλου για προσφορά έργου της στη δημιουργία 2ης δανειστικής βιβλιοθήκης στον Ξενώνα Καρκινοπαθών Πυλαίας Θεσσαλονίκης .

2016 Ιούνιος: Τιμητικό Βραβείο του «Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Χαϊδαρίου» για το βιβλίο της «στο Βασίλειο της Μοίρας», εκδόσεις ‘Ανάτυπο’ καθώς και στους  Νικόλα Αδέσποτο και Δημήτρη Μήλα για το μουσικό CD του βιβλίου.

2014 Νοέμβριος: Τιμητικό Δίπλωμα από το Κέντρο Καππαδοκικών Μελετών «Η Ναζιανζός» στη Λίτσα Καποπούλου ‘ως μέγιστη διάκριση και ευγνωμοσύνη για τη στήριξη και συμπαράσταση στο εθνικό έργο της διάσωσης και προβολής της ιστορίας και ζωής των Ελλήνων της Μικρασίας’.

2014 Αύγουστος: Τιμητικό Βραβείο από τον Σύνδεσμο Φίλων Οικουμενικού Πατριαρχείου (Σ.Φ.Ο.Π.) στη Λίτσα Καποπούλου για το βιβλίο της «Πνοή»-‘ ‘Όταν χτυπά η καρδιά του πεπρωμένου…’, εκδόσεις «Δίαυλος», 2013.

2013 Αύγουστος: Bραβείο “Βιβλίο 2013” από το Κέντρο Καππαδοκικών Μελετών και τη Στέγη Πολιτισμού Νέας Καρβάλης. Το βιβλίο είχε επιλεγεί και παρουσιαστεί στο «Νόστιμον Ήμαρ» στις 31-8-2013 στο λαογραφικό χωριό Ακόντισμα.


 

Αφήστε μια απάντηση