‘Αντίο Κύριε Εισαγγελέα…’ Αθήνα, Δεκέμβριος 2021

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο Syzefxi Web Radio και ο Σύνδεσμος Φίλων Οικουμενικού Πατριαρχείου με τις Εκδόσεις Ελκυστής και Εκδόσεις Πνοή παρουσίασαν τα τελευταία βιβλία μου την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021. Θερμές ευχαριστίες προς όλους τους συντελεστές αυτής της εκδήλωσης Πολιτισμού.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων Οικουμενικού Πατριαρχείου Μάκης Παπαδόπουλος .
Μίλησαν: Γιάννης Παρασκευόπουλος Συγγραφέας, ΔημοσιογράφοςΒασίλης Παπακώστας Δικαστικός Λειτουργός, Λογοτέχνης, Τραγουδοποιός Λίτσα Καποπούλου Δικαστικός Λειτουργός, Συγγραφέας.
Αποσπάσματα διάβασε η Stella Fyssa Θεολόγος, Ψυχολόγος.
Συντόνισε η Μαίρη Κολοβού Συγγραφέας, Ραδιοφωνική Παραγωγός.Εκ μέρους των Εκδόσεων Πνοή παρευρέθηκε η Κάκια Ξύδη Εκδότρια, Συγγραφέας.
Το παρόν έδωσαν ο Γραμματέας του Σ.Φ.Ο.Π. Agamemnon Diamantogiannis , τα μέλη του Δ.Σ. του Σ.Φ.Ο.Π. Xrisanthy Tseliou , Γιώργος Τρουπάκης και άνθρωποι των Γραμμάτων και του Πνεύματος. Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές με την ευχή να ξημερώσουν Καλύτερες Μέρες!

‘Αντίο Κύριε Εισαγγελέα…’ Αθήνα, Νοέμβριος 2021

Όλα ήταν μαγικά στη χθεσινή πρώτη παρουσίαση του τελευταίου μυθιστόρηματος μου με τίτλο “Αντίο Κύριε Εισαγγελέα…”, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ελκυστής στον Πολυχώρο +αίσθημα στη Συναισθηματική Διαλεκτική σε μια ατμόσφαιρα με πολύ συναίσθημα. Ο χώρος, οι άνθρωποι που μίλησαν και παρευρέθηκαν απόπνεαν θετική αύρα.
Σημειώνεται ότι το βιβλίο είναι εμπνευσμένο κ από την εξαιρετική βιωματική μέθοδο της Συναισθηματικής Διαλεκτικής, που διδάσκει μοναδικά ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Στέλιος Καλαθάς, όπου παρακολουθώ κι εγώ και είχε την ευγενή καλοσύνη να μας παραχωρήσει το χώρο του για την πρώτη παρουσίαση του “Κυρίου Εισαγγελέα”…
Μας καλωσόρισε η Σοφία Ρίζου, η ψυχή της Συναισθηματικής Διαλεκτικής. Απηύθυνε χαιρετισμό ο χαρισματικός Στέλιος Καλαθάς. Μίλησαν εκπληκτικά και συγκινητικά η Ζωή Φράγκου , Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας-Συγγραφέας και ο Βασίλης Παπακώστας, Δικ. Λειτουργός – Συγγραφέας- Τραγουδοποιός.
Ήταν κοντά μας συγγενείς, φίλοι, συμμαθητες από τις Ομάδες της Συναισθηματικής Διαλεκτικής.
Αναφορά έγινε και στο βιβλίο ” Το Μαντήλι της Θέμιδος”, το παραμύθι ” Η Καλή Νεράιδα της Σωτηρίας ” κ το ΟνειροΜυθιστόρημα ,που συγγράψαμε με τον Βασίλη Παπακώστα με τίτλο “ΟνειΡεύματα”, όλα από τις Εκδόσεις Ελκυστής.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ απ’ την καρδιά μου στον Στέλιο Καλαθά, τη Σοφία Ρίζου, τη Ζωή Φράγκου, το Βασίλη Παπακώστα, σ’ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, σ’ όσους ήθελαν να βρεθούν κοντά μας, αλλά δεν τα κατάφεραν. Τέλος στους εκδότες μου Αχιλλέα Τριαντόγλου  και Κατερίνα Τσίρη .
Την επιτυχία της χθεσινής παρουσίασης τη συνοψίζω στη φράση που μου απηύθυναν πολλοί, καθώς αποχωρούσαν: “Δεν θέλαμε να τελειώσει, θέλαμε να κρατήσει κι άλλο”