Λίτσα Καποπούλου


Η Λίτσα Καποπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα.
Αποφοίτησε από το Α΄Εξατάξιο Γυμνάσιο Θηλέων Βόλου.
Πτυχιούχος Νομικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. και Δημοσιογραφίας.
Υπηρέτησε τη Θέμιδα ως Δικηγόρος και Δικαστική Λειτουργός.
Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Φίλων Οικουμενικού Πατριαρχείου. 
Παρακολουθεί Συναισθηματική Διαλεκτική με τον Στέλιο Καλαθά και Φωνητική με τον Άρη Γραικούση.

Έργα της:
2013: «Πνοή»-‘’Οταν χτυπά η καρδιά του πεπρωμένου…’, Μυθιστόρημα –εκδόσεις ‘Δίαυλος’.
2015: «Στο Βασίλειο της Μοίρας», Μυθιστόρημα – εκδόσεις ‘Ανάτυπο’ με μουσικό cd‘Λουλούδι της Ανατολής’ των Νικόλα Αδέσποτου και Δημήτρη Μήλα.
2018: «Σενάρια στο Θέατρο της ζωής», Διηγήματα και θεατρικά – εκδόσεις ‘Ανάτυπο’ με qrcode τραγούδια σε σύνθεση, ερμηνεία Βασίλη Παπακώστα και στίχους δικούς της.
2018: Συμμετείχε με αποσπάσματα έργων της στον 1ο Τόμο Ανθολογίου του Κύκλου Ελλήνων Λογοτεχνών Δικαστών «Ποιητική Αδεία»-εκδόσεις ‘Ανάτυπο’.
2019: «Κοντά στον Ήλιο», Παραμύθι-εκδόσεις ‘Πνοή’ με εικονογράφηση Άννας Τσιλιγκίρογλου-Φαχαντίδου, qr code τραγούδι «Φεγγαροαστρούλης σε μουσική, ερμηνεία Βασίλη Παπακώστα και στίχους δικούς της. Έλαβε Αριστείο του Συλλόγου Λόγου Μουσικής Τέχνης «Λίνος».
2020: «ΟνειΡεύματα», Σπονδυλωτό ΟνειροΜυθιστόρημα, που έγραψε με τον Βασίλη Παπακώστα-εκδόσεις ‘Ελκυστής’, με qr code τραγουδιών σε σύνθεση και ερμηνεία Βασίλη Παπακώστα, Αλέξανδρου Παπακώστα και Ηλία Παπακώστα και στίχους δικούς της και του Δημήτρη Καπόπουλου.
2020: «Το Μαντήλι της Θέμιδος», Μυθιστόρημα –εκδόσεις ‘Ελκυστής’ με qr codeτραγουδιών σε σύνθεση, ερμηνεία Βασίλη Παπακώστα και στίχους δικούς της.
2020: Συμμετείχε με αποσπάσματα έργων της στον 2ο Τόμο Ανθολογίου του Κύκλου Ελλήνων Λογοτεχνών Δικαστών-εκδόσεις ‘Ελκυστής’.